top of page
Beskrivning

Detta är en dynamisk workshop där vi bygger en skulptur från grunden. Vi jobbar utifrån en solid stomme, bygger, stärker och sedan klär vi skulpturen med materialet Powertex. Om du vill ta gärna med dig egna tyger med struktur som kan lysa igenom. Skulpturen kommer att bli mer eller mindre härdad beroende på vilken sorts textil du väljer och den går sedan att måla på.


För alla 

Detta är som alltid en lekfull och prestigelös workshops för alla - så kom som helt novis eller som yrkesverksam konstnär/kreatör. Det enda jag vet är att resultaten blir mycket fina och du kommer komma hem med en eller flera skulpturer. 


Powertex 

Powertex är från grunden en textil härdare som kan användas i all tänkbar mixmedia. Powertex är en flytande massa som vi i den här workshopen kommer att doppa textilier i för att forma och klä våra skulpturer. Den är vattenbaserad och giftfri.


Om Malin

Malin Lidén heter jag som leder denna workshop, jag är konstnär och jobbar med bla skulptur i materialen, lera, betonglera och Powertex, måleri, curerar utställningar, skapar konstevenemang, håller workshops och retreats i Sverige och utomlands. Är uppvuxen i Lundsbrunn och har under det senaste halvåret bott på Azorerna i Portugal.

Datum

19 maj 2024

Tid

09:00

16:00

Plats

Lundsbrunns Bygdegård, Västergatan 20, Lundsbrunn, Sweden

Pris

Inklusive allt material, lunch och fika.

1 200:-

Skulptur workshop

bottom of page